Solutii antimucegai

Solutii antimucegai pentru problemele din coltul camerei

Solutii antimucegai pe termen lung. Scapa de mucegai.

Solutii antimucegai – plusuri si minusuri

Pe piata in momentul de fata vom gasi cateva solutii antimucegai.

Cat sunt ele de eficiente? Nu foarte. Si daca sunt, dispare mucegaiul pentru cateva saptamani si apoi apare din nou.

Deci aruncam banii pe fereastra.

Un alt detaliu foarte interesant este ca sunt solutii chimice foarte deranjante pentru om. Trebuie sa parasesti casa vreo 3 ore ca sa o lasi sa lucreze. Si asta se intampla  de fiecare data cand apare mucegai pe perete.

Bun, deci sunt toxice, pe termen scurt si nu ai nici un control asupra activitatii antimucegai a substantei. Intre tratamente tu poti sa te alegi cu o pneumonie sau o raceala datorata mucegaiului.

O solutie antimucegai noua de bandaj sunt acele aparate cu rezerva care au rolul de a absorbi umiditatea din camera. sunt ceva, pe termenul in care rezerva este activa. Dupa aceea trebuie pe langa rezerva sa mai cumperi si o solutie chimica antimucegai de curatare pentru ca nu ai schimbat rezerva la timp pentru ca nu ai ajuns la magazin.

De asemenea, acestea nu vor absorbi suficienta apa, tot va aparea ceva mucegai si in timp te costa mult mai mult decat o solutie profesionala. Ca si solutie antimucegai, nu te da pe spate.

O alta varianta pe care o tot vedem pe piata sunt acele vopsele antimucegai, care de fapt sunt vopsele rezistente la apa si mucegai menite a fi folosite in bai si bucatarii pentru aburi. Este o solutie buna, dar nimic spectaculos. Vopseaua antimucegai trebuie aplicata destul de des pentru a-si mentine proprietatile. Deci din punct de vedere economic nu e foarte eficienta, pentru ca trebuie acoperita toata suprafata camerei de catre un zugrav.

Asa ca singurul lucru pe care il realizam cu o vopsea antimucegai de comert este de a pune un bandaj pe problema, insa solutia nu se gaseste in asta.

Noi oamenii ne uitam foarte mult la bani cand vine vorba de a achizitiona ceva. Raportul calitate-pret insa la o vopsea antimucegai este destul de mic pentru ca trebuie reaplicata dupa ceva timp. Astfel pe termen lung nu am facut nimic,  si mai punem in pericol si sanatatea familiei noastre intre “tratamente”

Solutiile antimucegai trebuie sa aiba un factor fizic care sa fie cunoscut. Trebuie sa stim de ce este antimucegai, care si rol nu doar ca nume.

Acum sa trecem la o solutie antimucegai pe care firma noastra o foloseste cu succes.

Noi venim cu o solutie antimucegai in 3 pasi:

Pasul 1: Folosim o substanta de curatare a mucegaiului si de spalare a zonei afectate de mucegai.

Pasul 2: Aplicam o amorsa siliconica pe care se adera foarte bine produsul final.

Pasul 3: Aplicam o vopsea antimucegai profesionala, unica in Romania care are rol de a absorbi excesul de vapori din camera si eliminarea lor in momentul in care camera este aerisita.

Si dupa ce terminam tratamentul mai si garantam ca timp de minim 5 ani in camera respectiva nu va mai aparea mucegai.

Durata de viata a tratamentului este de pana la 10 ani.

Nici o alta solutie antimucegai nu este la fel de performanta precum Biorid, vopseaua antimucegai folosita de noi. Aceasta este eficienta pe timp indelungat, este activa pe zona unde apare mucegaiul (peretii de exteriori, care sunt mai reci). Este singura solutie care poti spune ca ai folosit-o si au uitat de ea. Nu trebuie sa iesi din casa, sa cumperi rezerve sau sa o aplici din nou.

Ai facut-o odata si gata.

Un mare plus de care se bucura sistemul nostru este faptul ca este plus in aplicare de catre o echipa profesionista care stie sa implementeze o solutie pentru a functiona optim pe toata durata de viata.

 

Pentru mai multe detalii apsati aici.

Tags: mucegai, vopsea antimucegai, solutie antimucegai, cum scap de mucegai, mucegaiuri, mucegai pe perete, solutie anti mucegai, solutii antimucegai, biorid.

 

 

 

Posted in Mucegai
One comment on “Solutii antimucegai
  1. george says:

    buna ziua.ma intereseaza Solutia dvs antimucegai.am un beci(pivnita),cu suprafata de cca 25mp in care se formeaza mucegai.am incercat diverse solutii,dar rezultatul a fost nul.mentionez ca peretii sunt 30% la suprafata solului.
    multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>