Scapa de florile de mucegai pentru totdeauna. Solutie anti mucegai pentru casa ta.

DryWallTeam va ofera solutii complete pentru a scapa de mucegai pentru o perioada foarte lunga de timp. Solutii anti mucegai care va scapa de sursa mucegaiului, nu doar de efectul ei.

Ce este mucegaiul?

Mucegaiul este o ciperca a carei spori sunt omniprezenti in aer. Pentru ca acesti spori sa se dezvolte, este nevoie de cateva conditii, prima si cea mai importanta fiind umezeala.Trebuie scapat de mucegai cat mai repede.

De ce apare mucegai pe pereti?

Mucegaiul apare in urma trecerii de "punctul de roua", si anume temperatura si umiditatea la care vaporii din aer se depun pe perete sub forma de picaturi. Aceste picaturi devin adevarate cuiburi pentru mucegai si astfel acesta se extinde si formeaza pete pe pereti. Nu te lasa invins de mucegai.

Umiditatea poate fi produsa datorita gatitului, uscarii rufelor sau si mai simplu datorita respiratiei umane. Si cum trebuie sa respiram si sa gatim, trebuie gasita alta solutie. Mucegaiul este o potentiala constanta in orice cladire.

Ce se poate intampla datorita mucegaiului ?

Mucegaiul este un dusman inversunat al sanatatii. Acesta poate duce la probleme de plamani in special astm bronsic, pneumonie si diverse alergii.

In cazul bebelusilor, efectul atmosferei afectate de mucegai este mult mai covarsitor daca si parintii sufera de alergii. Studiile arata ca acesti copii au probleme mari cu alergiile pe toata durata vietii.

Mucegaiul trebuie eliminat cat mai rapid din mediul de locuit sau lucru.

Cum scap de mucegai?

Pe piata exista mai multe solutii pentru a combate acest fenomen. Exista solutii chimice pentru a elimina mucegaiul de pe perete, dar din pacate au efect de scurta durata si astfel acesta reapare intr-un termen relativ scurt. De asemenea, aceste substante sunt toxice in cele mai multe cazuri.

O solutie foarte controversata este placarea cu polistiren la interior. Polistirenul previne si mai mult aerisirea si eliminarea umiditatii si astfel se produce mucegaiul in spatele polistirenului, si nu este vizibil pana nu iese prin polistiren. Efectul este la fel de nociv. Placarea cu placi de gips carton are cam acelasi rezultat ca si polistirenul.

Placarile la exterior ajuta cu umiditatea din exterior, dar nu si cu condensul din interior, deci tot poate aparea mucegaiul.

Ce solutii ofera DryWallTeam impotriva mucegaiului?

1. BIORID... si mucegaiul dispare

BioRid este o solutie de lunga durata. Rezolva problema principala, si anume; nu permite aparitia picaturilor de apa pe perete. Stratul de BioRid disperseaza vaporii pe o suprafata larga, si apoi ii elimina. Fara apa, nici un microorganism nu se poate dezvolta, asa ca se elimina cauza problemei. Acesta este un proces fizic, datorat microporilor din material, nu unul chimic.In concluzie, se elimina si mucegaiul si toxicitatea diverselor substante chimice.

Proprietatile BioRid pe scurt:

  -Elimina mucegaiul

  -Previne aparitia mucegaiului prin matricea de micro-pori

  -Previne dezvoltarea microorganismelor

  -Absoarbe condensul excesiv din aer

  -Proprietate de autocuratare

  -Este ecologic

  -Functioneaza vesnic

  Filozofia KEFA : “ Noi lucram cu natura, nu impotriva ei !”(producatorul produsului)

  2. GrafoTherm

  Lucrand impreuna cu natura, nu contra ei!

  Condensarea apare odata ce aerul intra in contact cu o suprafata rece. Pagubele cauzate de apa care picura din acoperisuri, tevi si alte suprafate reci au un cost semnificativ in fiecare an. Modul traditional de a controla mucegaiul este de a izola suprafata, incercand blocarea umezelii in exterior, cu o bariera de vapori. Adeseori acest mod de a lupta contra naturii este mai mult sau mai putin eficient : fisurile microscopice sunt indeajuns de mari pentru ca apa sa penetreze bariera care, dupa un timp, va fi umeda din nou.

  GrafoTherm este alcatuit dintr-o matrice unica de micro-pori, care este capabila sa retina apa pe parcursul ciclului de condens si sa o impinga inapoi in atmosfera o data ce temperatura este deasupra punctului de roua. GrafoTherm contine milioane de micro-pori de marimile 0.1 – 100 microni. Un strat de 1 mm din matricea de micro-poroasa GrafoTherm, este capabil sa creasca suprafata relativa de 20000 de ori fata de suprafata bidimensionala. Ejectia apei se intampla de 2-3 ori mai repede si mai eficient fata de suprafatele netratate. GrafoTherm devine uscat si gata pentru urmatorul ciclu de condens si va functiona vesnic. Un strat de 1mm de GrafoTherm absoarbe si mentine pana la 535 de ml de apa pe metru patrat.

  Proprietatile GrafoTherm pe scurt:

   -Izoleaza termic

   -Absoarbe apa condensata

   -Imprastie apa uniform in structura de micro-pori

   -Transporta apa la suprafata

   -Rupe tensiunea pe suprafata apei

   -Accelereaza evaporarea pe orice suprafata neizolata, unde condesul poate sa apara

   Se foloseste :

    -ca inlocuitor pentru izolatiile traditionale

    -sub izolatie pentru a reduce sansa de umezire a izolatiei si pagubele create de coroziune

    -oriunde aveti o problema cu condensul

   Pentru mai multe informatii si fise tehnice vizitati site-ul oficial KEFA la :

   www.kefa-international.com

Igrasie

mucegai

Este o adevarata boala a cladirilor. Poate duce si la distrugerea finisajelor si aparitia mucegaiului

Mucegai

anti mucegai

Un pericol pentru sanatate. Se trateaza sursa si nu mai apare

Infiltratii

mucegaiul

Pot aparea atat datorita apei din sol cat si in urma precipitatiilor.