Scapa de infiltratii si umezeala din pereti de la subsol, pivnita, casa, beci cu solutii garantate. Solutii ecologice si pe termen lung impotriva infiltratiilor

O solutie foarte puternica. Koprox si Controll Innerseal va scapa de infiltratii fara a fi nevoie de operatiuni extrem de costisitoare

 

Ce sunt infiltratiile?

Asemanator igrasiei, acestea apar datorita porozitatii sau a imperfectiunilor din peretii unei cladiri. Acestea sunt datorate unei hidroizolatii slab executate, conceputa sau pur si simplu invechita.

Cum pot scapa de infiltratii din pereti?

DryWallTeam vine cu 2 solutii garantate pentru aceasta problema. Koprox si Controll Innerseal sunt 2 solutii foarte puternice care intra adancimea peretelui,oprind astfel apa din a mai patrunde in interior.

strong>Koprox este o solutie folosita in intreaga lume de peste 60 de ani, astfel putem garanta de eficienta tratamentului. Koprox se prezinta printr-o vopsea de profunzime care nu se cojeste ca o vopsea normala de suprafata si produce un strat hidroizolator pemanent.

Cu ajutorul ei inlaturam infiltratiile de apa de orice tip, atat in susoluri cat si deasupra solului.Se foloseste in special la asanarea subsolurilor inundate.

Se poate folosi din interior. Nu este o pelicula, deci nu se va coji in timp : intra in structura materialului pe care se apliaca.

Calitatile exceptionale ale KOPROX-ului :

hidroizolare perfectă, durabilă, decorare şi protecţie anticorozivă, pentru obiective civile şi industriale vechi şi noi, policlinici, spitale, şcoli, clădiri din industria alimentară, ferme de animale, silozuri de cereale, tuneluri, pasaje subterane şi supraterane, rezervoare de apă potabilă, aducţiuni de apă, conducte din beton pentru eliminarea apelor reziduale şi soluţiilor nocive, canalizări. Împotriva apelor pluviale şi ploilor acide, atât la presiuni pozitive, cât şi la cele negative.

Cu acest material obtinem impermeabilizari perfecte pe suprafete orizontale si verticale, la exterior si interior (presiune negativa), pe beton, zidarii din caramida si piatra, tencuieli.

Din praful KOPROX putem obtine vopsea hidroizolatoare, glet sau mortar hidroizolator. Datorita proprietatilor sale exceptionale KOPROX-ul intra in structura materialelor pe care se aplica asigurand o etansare perfecta si durabila. Se foloseste cu succes deosebit la asanarea subsolurilor umede, inundate.

Opreste fenomenul de carbonatare a structurilor de beton armat.

Garantia acordata pentru hidroizolari si etansari cu KOPROX este de 10 ani.

. strong>Controll Innerseal rezolvă permeabilitatea şi problemele de umiditate din beton, materiale pe baza de var, ciment, precum şi alte minerale folosite in construcţii printr-un proces de impermeabilzare în profunzime. Controll®Innerseal acţionează permanent şi protejează împotriva umidităţii precum şi împotriva atacurilor substanţelor chimice agresive, corozive. Are o rezistenţa sporita atât la presiuni negative cât şi pozitive ale apei care se poate infiltra în materialele de construcţii, este rezistent la acizi şi sare şi se solidifică in masa materialelor pe care este aplicat.

principalele caracteristici tehnice ale produsului aplicat in tratament sunt:

• crează impermeabilitatea betonului, atât împotriva presiunii hidrostatice pozitive cât şi negative;

• măreşte rezistenţa chimică a betonului la acizi, săruri nocive ,ape uzate şi gunoi de grajd (valoarea pH 0 - 14) RO 1504-9:2008;

• previne apariţia microfisurilor în betonul proaspăt prin reducerea căldurii de hidratare şi grabeşte atingerea rezistenţei prescrise a betonului;

• colmatează fisuri de până la 2 mm în betonul proaspăt sau uscat şi creşte rezistenţa la compresiune şi la tracţiune ;

• prin colmatarea capilarelor, are şi rol de protecţie la coroziune, pentru oţelul beton din elementele armate (penetrând pâna la o adâncime de 200 mm)

• înlătură în timpul cristalizării şi întăririi sărurile minerale considerate dăunătoare;

• creşte rezistenţa betonului la ciclurile de îngheţ/dezgheţ precum şi la foc;

• reduce coeficientul de transfer termic din beton cu până la 25%;

• previne permanent apariţia condensului pe suprafeţe verticale si orizontale (în funcţie de presiune);

• se poate folosi şi la sistemele de apă potabilă (bazine de apă potabilă ... etc.);

• nu este peliculogen, nu schimbă textura si culoarea suprafeţei, este rezistent la şlefuire şi abraziune;

• poate fi aplicat pe suporturi umede, fără o pretratare costisitoare a acestor suprafeţe;

• extrem de permeabil la vapori: Sd <0,01 (în funcţie de material si grosimea acestuia);

• inodor şi fără solvenţi volatili (COV testat DIN 16000), nu conţine alergeni, biocide sau fungicide;

• ecologic, biodegradabil şi inofensiv pentru om, animale, plante şi copaci;

• protejează împotriva muşchilor, ciupercilor, algelor şi mucegaiului prin reducerea permanentă a umiditataţii suprafeţelor tratate.

In functie de situatia care se descopera la fata locului, consultantul nostru vine cu solutia adecvata.

Scapa de infiltratiile din beci, pivnita, fundatie, subsol. Solutii antiinfiltratii garantate. Solutie garantata 10 ani.
DryWallTeam
Manufactured by: DrywallTeam
Implementat Koprox
Tip produs: Antiinfiltratii

 

Igrasie

Este o adevarata boala a cladirilor. Poate duce si la distrugerea finisajelor si aparitia mucegaiului

Mucegai

Un pericol pentru sanatate. Se trateaza sursa si nu mai apare

Infiltratii

Pot aparea atat datorita apei din sol cat si in urma precipitatiilor.